WYPOŻYCZANIE SPRZĘTU
WYPOSAŻENIE | ||
Rodzaj sprzętu |
Szczegółowy opis | Koszt |
Wyposażenie |
Namiot 5x8m |
200 zł/szt. |
Stół świetlicowy | 10 zł/szt. | |
Ławka | 6 zł/szt. | |
Krzesło | 2 zł/szt. | |
Stół wiejski | 100 zł/szt. | |
Stolik okrągły |
5 zł/szt. | |
Warnik | 50 zł/szt. | |
Naczynia |
Zestaw podstawowy 1: talerz płaski, talerz deserowy, szklanka z uchem, literatka, kieliszki do wina, kieliszki do wódki, komplet sztućców, puchary deserowe |
1,20 zł/osobę |
Zestaw podstawowy 2: szklanka z uchem, literatka, kieliszki do wina, kieliszki do wódki, komplet sztućców, puchary deserowe |
1,20 zł/osobę | |
Do zestawu podstawowego 1 i 2 można dowolnie dobrać pozostałe naczynia kuchenne: salaterka 12 cm, 13 cm, 16 cm, 18cm, 24 cm, śledziarka, dzbanek, patera na ciasto, dzbanki na mleko, koszyczki wiklinowe na pieczywo, sosjerki, kpl. do przypraw, wazoniki, świeczniki, tace kelnerskie, półmiski owalne 29 cm, 35 cm |
w cenie zest. |
|
Pojedyncze pozostałe naczynia kuchenne (bez zestawu podstawowego 1, 2) |
1,20 zł/osobę |
|
W przypadku pozostałych naczyń kuchennych ustala się limit: na 12 osób przysługują: 4 dzbanki, 4 śledziarki, 4 różne salaterki, 2 patery, 2 dzbanki na mleko, 2 sosjerki, 2 koszyczki wiklinowe na pieczywo, 2 kpl. do przypraw, 2 wazoniki, 2 świeczniki, 2 serwetniki, 1 taca kelnerska |
||
Jeżeli zapotrzebowanie na naczynia w danym okresie |